Uppsats

Mitt liv fylls just nu enbart av c-uppsatsen samt tentaångest över en tenta som man måste ha alla rätt på. Dessutom ligger en växande ångest över mitt framtida yrkesliv och gnager i bakhuvudet...

Väntan på internet är outhärdlig!!! Men snart snart.

Årsmöte med Emboli ikväll och efter det en massa mat!!

Puss och kram

Ett livstecken

Ja, jag lever fortfarande.Att inte ha något internet hemma börjar sätta sina spår. Det är ju egentligen helt otroligt vad beroende man har blivit...tänk bara att inte kunna betala sina räkningar via internetbanken! K ringde och ville ha sitt bredbandsabonnemang flyttat till lägenheten bredvid (1 meter åt vänster) och dom svarade att det skulle ta fyra till sex veckor..gaaah!!! Funderade om man kunde säga upp det gamla abonnemanget och öppna ett nytt, men det skulle ta ungefär lika lång tid. Jaja, man överlever ju...men ändå! Så nu sitter jag hemma hos M i kära gamla hooden och bloggar istället.

Min gamla lägenhet är nu utstädat, besiktad och klar. Lämnat ifrån mig nycklarna..kändes lite vemodigt på något sätt, har ju ändå bott där i två och ett halvt år. Gick förbi där idag och den ser så tom och ensam ut, haha.

Annars flyter livet på som vanligt, ska väl börja få ordning på det nya stället så småningom. Ska börja med att slänga en jäkla massa skräp i morgon. Det är helt otoligt vad mycket skit man samlar på sig ändå.

Artikelgranskning är väl det som fyller vardagarna mest, samt en växande oro och ångest inför framtiden och min framtida yrkeskarriär. Fylls allt mer och mer med tvivel...kommer jag att fixa det här? Kommer jag att klara av det här yrket eller kommer jag att göra en massa allvarliga misstag? Blir lite sömnlös över det ibland faktiskt.

Samt saknar H nåt så grymt..

S verkar trivas med sin nya lägenhet i alla fall, kul för henne! Jag ska snart bjuda hem alla brudarna på fika, saknar faktiskt att inte träffa dem så ofta nuförtiden..
K och jag bor ihop..har inte riktigt fattat det ännu..haha! Men det går väldigt bra. Tycker om honom så mycket!


--> Till målardotternsbror: Men hon verkade ju så trovärdig. Precis som jag är säker på att du också gör när du säljer tvättmedel ;-)

Flyttlass

Nu har jag flyttat in äntligen. En massa bärande och konkande uppför alla trapporna resulterade i en rejäl träningsvärk.
Inget internet har vi ordnat i nya lägenheten ännu men det kommer.... börjar förstå hur L kände sig under alla månaderna hon gick utan..

Annars är det artikelgranskning för glatta livet..

I morgon ska jag städa ur min gamla lägenhet, ska bli så skönt att få det gjort!
Dessutom så verkar det som om jag slipper betala dubbla hyror fram till april eftersom att min lägenhet är uthyrd från första mars!! Trevligt!