20/9

Hehe, fick inga fler besökare men jag hoppas att ni som läser hos mig ändå tar er tid att lyssna.

Har mensvärken från helvetet just nu, kan knappt gå, ligger mest och gnyr. Mitt förråd av Ipren är helt slut och Alvedon hjälper inte ett skit.

Var ute och red med jobbet häromdagen. Det var jätteroligt! Hade totalt glömt bort hur härligt det är. Så fort jag klev in på stallbacken så kom jag ihåg varför jag tyckte att det var så kul en gång i tiden. Så nu har jag och C satt upp oss på väntelista till ridskolan. Hehe, vem hade kunnat ana det?


Det blir en slö helg den här helgen...

Peace

Sexhandel

...undrar om jag får några fler besökare med den här rubriken   ;-)


Lyssnade på en dokumentärserie här om dagen som handlade om sexhandeln med unga flickor i Rumänien.
Rumänien, som är ett EU-land, är otroligt fattigt och de riktigt fattiga familjerna tvingas sälja sina döttrar till prostitution.
Hemska livsöden men samtidigt berättelser som är fulla med hopp om att kunna få starta nya, normala liv efter år av övergrepp.

Lyssna
här

16/9

.....och tio dagar kvar till lön. Turligt nog så får vi lönen den 26e den här månaden,bra!

Trivs verkligen med mottagningsjobbet. Trodde det skulle vara väldigt tungt att jobba måndag till fredag men jag tycker hittills att det har fungerat riktigt bra. Jag får en bra dyngsrytm och känner mig hyfsat utvilad när klockan ringer på morgonen. Trots att jag är trött när jag kommer hem så har jag ändå mer energi.

Skrutit lite om mitt perfekta immunförsvar en tid här. När alla runt omkring mig (K också) har varit förkylda och sjuka så har jag lyckats att hålla mig frisk. Tyvärr höll det inte så länge. Natten på lördag så vaknade jag och kände mig konstig, det visade sig att jag hade 38.5 i feber och ont i halsen. Är fortfarande lite hängig men har varit på jobbet ändå.

I morgon ska jag ut och rida med jobbet, det var längesen nu. Kommer säkert att ha hyfsat ont i rumpan på torsdag.

Måndag igen

lugnt än så länge på jobbet

I'm back

Tillbaka på jobbet sedan ett tag efter semestern, tillbaka online efter en hel del turer med bredbandsföretag av olika de slag.

Trivs storslaget bra i nya lägenheten. Både jag och K läser nästan bara om inredning nu.

Jobbar som mottagningssköterska nu, det är väldigt roligt. Bra arbetskamrater gör mycket. Det enda som är frustrerande är att man återigen är nybörjare och måste fråga om ALLT.

Jag lever och mår bra. Nyorienteringsfas kanske man kan kalla det. Bättre och sämre dagar.


Peace!