Dagens bok



635 sidor.

" Familjen Stephanides är en till synes helt vanlig grekisk-amerikansk famlij. Men huvudpersonen Calliope vet att farfar och farmor egentligen är syskon och att det är orsaken till att hon själv är både kvinna och man. Genom denna tragikomiska famlijehistoria med sexuella förvecklingar berättas också historien om det moderna Amerika: från massinvandringens ström av fattiga, rädda och sargade människor, över 20-talets förbudstid och sextiotalets raskonflikter in i vår egen tid."

Den är lite seg att komma in i, författaren har en lite speciell berättarstil som tar ett tag att komma underfund med.
Jag var redo att ge upp men någonstans kring sida 124 så blir den fantastisk. Ingen bok som jag längtade hem till men när jag väl öppnade den så blev jag helt uppslukad och tyckte att det var svårt att lägga den ifrån mig.

Är det nå't ni ska läsa i hängmattan i sommar så rekommenderar jag den här.

Kramar

12/5

Grattis på tvåårsdagen till mig och C.
Idag är det precis två år sedan vi stod där på vår första dag på jobbet med spagettiben, darrande händer och armsvett (i allafall jag, C lyckas alltid se så lugn och förtroendeingivande ut).

Har börjat jobba lite försiktigt igen, 25%. Det är en ganska lagom upptakt, du jobbar kanske två halva pass med någon dags mellanrum för att sen gå hem och vara hemma i en vecka, ca. Då hinner jag fundera på hur jag tänker när jag jobbar, hur jag fungerar i gruppen osv.

Skulle ha farit söderöver igår men så kom jag och K på att vi faktiskt firade vår treårsdag igår, så då gick vi ut och åt istället.
Många jubileum nu  =)




Nej, jag tänker inte ha dåligt samvete för att saker och ting utvecklades åt fel håll. Ansvaret kan aldrig bli helt och hållet mitt, även om kanske största delen var det.  Släpp det dåliga och omfamna det du har.

No hard feelings, only hard facts.

Dagens låt







Svackigt värre. Hormoner eller annan orsak? Vet inte....

Dagens bok



623 sidor. Läs den!

Dagens låt



....och en riktig "gammal" goding