Dagens visdomsord

image6

Bäst

Detta är min favoritvideo, alla kategorier!!


Resfeber

Har jag nu, plus lite vanlig feber. Men lydig som man är så lydde jag syster Ankas råd och stannade hemma från jobbet så nu SKA jag bli frisk.
På söndag far vi ner till Arlanda och på måndag flyger vi. VE och FASA!! Alla som känner mig vet att jag är paniskt flygrädd så jag ser inte fram emot själva flygningen. Skönt ska det dock ändå bli med lite semester, kan behövas i tider som dessa.

Ses snart!

Pussar och kramar!!

PS --> Tack
Ankan för att du städade min hylla i medicinrummet. I'm in eternal debt!





19/9

Jag är 88% norrlänsk, hehe.

Planeringsdagar med jobbet i morgon, kul ska det bli.

Annars inget nytt, är ganska låg.

8/9

Jobb, jobb och mera jobb just nu. Försöker hålla mig ovanför ytan så gott det går.
En dag i taget..
Skönt att han är hemma igen så att man har någon som torkar ens tårar och hämtar snytpapper åt en när allt bara rinner. Skönt att någon älskar en när man är gråtsvullen i ansiktet och snoret bara rinner, när man är för trött för att ens prata, när man är stressad och på dåligt humör. När man helst av allt bara vill skrika rakt ut för att man inte vet vad man ska göra av allt....då är det skönt att han ligger här bredvid.
Håller mig lite undan just nu, men märker dock att mina kära vänner håller koll på mig ändå.  =)

Min allra käraste M ska flytta! Nu när Conny har fått en vän, Lars-Göran äntligen fått komma tillbaka till sin kära hood och gardinerna passar så bra...hur kan hon då bara flytta så där?? Sorgligt! Kommer sakna massor!!!!

Nu ska jag sova, jobb hela helgen...