Jaja!

Hmm..jag har fått vissa klagomål på att jag inte uppdaterar så otta. Det är ju sant förstås och det är ju roligt att folk är ivriga på att få läsa vad som händer och sker runt omkring mig.
Vad har då hänt sen sist?
Ätit tacobuffé på kåren med brudarna (och Magnus) i fredags.
Bm-sittning tillsammans med Kalle i lördags. Det var en riktigt rolig tillställning och jag blev, som seden bjuder, askalas! Gick bort till Max och köpte hamburgare klockan halv två på natten och sen gick vi hem. När vi väl hade klivit innanför porten hemma hos honom så kom vi på den mycket underliga idén att släpa upp en grön plyschfotölj, som nån skulle slänga, uppför alla trapporna. Varför vi skulle ha med den där ohyggliga tingesten upp är det ingen som riktigt vet, men nu står den i alla fall uppe i lägenheten. Den är förövrigt ganska skön att sitta i, om än otroligt ful.
Söndagen började tidigt med att yours truly fick se kvällen innan i repris...fyra gånger..nåja..det var nästan värt det. Sen sov vi länge och missade allt vad första advent och julskyltning hette.

Annars är det mest en massa plugg. Är tillfälligt i en svacka nu, orkar inget och vill helst bara ligga i sängen och titta i taket.

I tisdags var jag en sväng på stan med Linda och Soffan. Köpte en julklapp till min älskling samt en ursnygg grön sjal som jag ska ha till min nyårsklänning! ( Bara så att du vet E! )

Nej nu ska jag duscha, ska ju träffa han i kväll och då vill man ju lukta gott   ;-)

Kommentarer
Postat av: Ellinor

hihi, ja nu när lugnet snart har lagt sig lite så kan jag koncentrera mig på dig! Börja spåna på lite mönster så kommer jag och svänger jag ihop det! =P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback