Gott till helgen

Mumma!!

Quesadillas med paprika och kycklingfärs.

1 röd paprika
1 grön/gul paprika
1 gul lök
olja till stekning
200g kycklingfärs (om det inte gå att få tag på färdigt så kör färsk kyckling i en matberedare elller mixer)
salt, svartpeppar
1 påse riven ost, gärna västerbotten (ca 3 dl)
1 förpackning soft tortillabröd (8 stycken)
1 burk tacosås

Skär paprikan i små bitar. Skala och hacka vitlöken och löken.
Fräs allt i lite olja utan att det tar färg.
Rör ner kycklingfärsen och stek på medelvärme så att färsen
blir genomstekt utan att grönsakerna bränns.
Smaka av med alt och peppar. Detta kan göras i förväg.
Bred ett tunt lager riven ost på fyra av bröden. Täck med
ett tunt lager kycklingröra, droppa över tacosås och
ytterligare lite riven ost. Täck med återstående tortillabröd
och platta till. Lägg i en varm panna med lite olja och bryn
brödet på bägge sidor tills osten smält och quesadillan sitter
ihop. Håll varma under folie.

Servera med sallad eller cocktailtomater och skivad avocado.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback